Confidance

A magabiztos tánctudás

Órarend

Órarend

Új tanfolyamok

Ne maradj le Te sem!

Tanfolyamok

Facebook

Safari®Dance
Kedves Vendégünk! Nagy örömmel tudatjuk, hogy megnyílt az új órafoglaló...

Kapcsolat

Kunhalmi István
táncpedagógus (modern társastánc), versenytánc edző, koreográfus, aerobik sportedző, Zumba® Fitness presenter (Basic, Toning, Aqua, Sentao, Gold, Kids)
Telefon: (+36 20) 296-1540
E-mail: kunhalmi@gmail.com

CONFIDANCE Kft.
Cím: 6120 Kiskunmajsa,
Katona József utca 15.
Adószám: 14848113-1-03

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

A Confidance Táncsport Egyesület azzal a céllal alakult, hogy lehetőséget teremtsünk a táncművészet hagyományainak ápolására, a modern és klasszkius tánctevékenység népszerűsítésére, gyakorlására, okatására, támogatására a gyermekek és a felnőttek körében egyaránt.

Egyesületünk bemutatók és ismeretterjesztő foglalkozások, tánc-és sportrendezvények, versenyek keretein belül hívja fel a figyelmet a tánc fizikai és mentális közérzetet javító hatására, egészségmegörző, rehabilitációs, és a társadalomban, illetve a kultúrális életben betöltött szerepére.

"Táncra, és életre nevelünk!"

Eltökélt szándékunk növendékeink mozgáskultúrájának sokirányú fejlesztése, ritmusérzékének, hallásának, ügyességének, fizikai állóképességének fejlesztése. Egészséges magabiztosságra, érzelmi nyitottságra, egészséges életmódra neveljük táncosainkat.

Felnőtt tanítványainak számára is biztosítunk mindazon szakmai és tárgyi feltételeket melyek lehetővé teszik táncos ambícióik kielégítését, legyen szó megnyerő megjelenésről, magabiztos tánctudásról (bálak, esküvők, vagy egyéb céges rendezvényeken) egyaránt,  vagy akár fellépéseken, táncversenyeken való kiemelkedő sportteljesítményről.

Várjuk szeretettel Önt is!

Kunhalmi István
/egyesületi elnök/